Sexuell hälsa

juni 7th, 2013 | by | blandat, personliga inlägg

jun
07

shutterstock_115986493

Sexualitet är utan tvekan en viktig del av människors liv. Att ha ett tillfredsställande sexliv är nämligen en förutsättning för folkhälsan. Undersökningar visar att det finns tidligt sammanhang mellan  sexuellt välbefinnande och bra livskvalitet. Men vad om man är singel?

Nu för tiden är det många som bor utan sambo eller en fast livspartner. Singellivet och singelkulturen har blivit mer utspridda bland befolkningen. I takt med denna utveckling har det också blivit mer populärt att använda sexhjälpmedel. Det är oftare kvinnor som pratar mer öppet om detta ämne. Å andra sidan är det mer av ett tabuämne att diskutera bruket av sexleksaker för män.

 Jag undrar varför det står så till. Det är kanske mer normalt för kvinnor att använda hjälpmedel för att stimulera sitt sexliv när de inte har en partner. Jag brukar inte besöka sexhops och det ville vara intressant att se hur många män och kvinnor köper sexleksaker. Plus om de är singel eller i förhållanden. Men det känns också lite pinsamt att kolla sexlekar i butiker. Därför tycker jag att det är jättebra med online sexshops. Det är inte alla som erbjuder speciella produkter för män, men det är många som gör det. Jag kan ge ett exempel med Sinful.se. Det är bara att våga klicka vidare och bli klokare på området!

Authored by

Skriv en kommentar