Från det fula till det fina!

maj 31st, 2013 | by | andra intressen, personliga inlägg

maj
31

SONY DSC

Från det fula till det fina!

I detta inlägg ska jag berätta en historia om en vänninna. Här kommer den:

Det långa svarta håret var hon sjukt trött på, ville ha ändring. Hon beslöt sig för att klippa håret kort och färga det en aning ljusare. Bokade en tid hos en grym frisörska och klev in det nya livet. Under tiden som frisörskan klippte hennes hår kortare och kortare, kändes det som en stor lättnad, en börda som frigjordes och hennes nya look skulle innebära en ny framtid. Under det svarta långa håret, gömde det sig en liten tjej, som inte hade så mkt lycka i sitt nuvarande liv på grund av att hon inte såg ljuset i någonting och var helt enkelt blind – vad jag menar med blindhet är att hon hade gett upp hoppet om att hitta kärleken, hitta ett bättre jobb, resa, ha en bra ekonomi och vara glad helt enkelt.

 

Att klippa av håret var en stor börda som lättades, detta var första steget i det nya livet. Nästa steg var rökning, eftersom hon var en storrökare så var det väldigt svårt att sluta upp med cigarrettrökningen. Hennes mål var att sluta röka, så började hon kolla runt lite på internet och hittade massvis av olika hjälpmedel som till exempel – nikotinplåster och e cigaretter från http://www.eciggshop.se/! Hon fastnade direkt för e cigaretten, tydligen så är det en grymt bra lösning. En e cigarett är en så kallad elektronisk cigarett, istället för rök så andas du in ånga och skadar varken dig eller din omgivning. Med e cigaretten tillkommer e juice från Eciggshop.se – e juice finns med och utan nikotin.

 

Idag är hon tobaksrökfri och lever ett lyckligt, hälsosamt liv.

Authored by

Skriv en kommentar